Stoelmassage

Een stoelmassage is een massagevorm speciaal voor mensen met weinig tijd. De kleding kan worden aangehouden; er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en de massage duurt niet zo lang. Ook ideaal om tijdens de pauze van u werk te ondergaan – herboren weer aan de slag!

De stoelmassage zal alleen op locatie gegeven worden en niet in de praktijk.

Fitter en energieker, minder ziekteverzuim

Een stoelmassage zorgt ervoor dat de spieren die het meest te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding zich ontspannen. Zoals uw hoofd, nek, rug en schouders. Hierdoor worden RSI en werkstress voorkomen.  Uit onderzoek is gebleken dat men zich na een aantal behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt.

Stimulering bloedsomloop

Na de massage voel u zich ontspannen en verfrist. Dat komt doordat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt. De massage wordt gegeven in een speciale massagestoel. Deze kan ook gemakkelijk naar uw locatie gebracht worden. Dat scheelt weer extra tijd!

De stoelmassage wordt al jaren in Nederland gebruikt. Het is een acupressuurmassage, die is gebaseerd op de technieken en principes van de 1300 jaar oude Japanse Anma massage. De massage is een verkorte, eenvoudige vorm van de traditionele Japanse Shiatsu massage.

Geschikt voor:

Iedereen die een snelle massage wil om zich weer energiek en fit te voelen.

Lees meer

Info over deze massage