Massage is voor mij een passie die ik al op jonge leeftijd ontdekte, kijkend naar mijn Oma die haar zere been met geneeskrachtige oliën stevig inwreef. Deze massagetechniek uit Curaçao, genaamd “Hala Kurpa” (lichaam uitstrekken) fascineerde mij omdat Oma zich na Hala Kurpa heel goed voelde en vrolijk en vitaal verder ging met haar werk.

Massage is een wondermiddel bij uitstek om met het lichaam te communiceren en deze in balans te brengen door het zelfhelend vermogen te optimaliseren en betere doorbloeding op gang te krijgen.

Als massotherapeute heb ik een arsenaal van massage modaliteiten uit diverse oertradities (Gaianisme, Tuina, Paida Lajin, Ayurveda, Shamanisme) tot mijn beschikking om het lichaam behalve fysiek ook energetisch te behandelen om de hoogste mogelijke gezondheidspotentie te bereiken gedurende een sessie.

Naast mijn meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen van het hele lichaam heb ik mezelf ook gespecialiseerd in specifieke behandelingen van lichaamsdelen. Bijvoorbeeld: de Japanse Guasha Gezichtsdetoxmassage (60 min), Ayurvedische Hoofdmassage (30 min) en Chinese Voetmassage (45 min)

Uiteraard sta ik tot uw dienst om een massageplan op maat te maken voor specifieke klachten van chronische aard.

Ik hoop u gauw te ontmoeten bij Klein specialist in massage.

Beschikbaar op:

Locatie Hooigracht

Woensdag: 12:00 – 16:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur


Neem contact op met Cheraldine