Review schrijven
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Anuleren

Schrijf uw eigen review

Gemiddelde waardering:  
 51 reviews
 door Jenny

Vandaag weer een superfijne massage gehad. Dank Corine!

 door Jolanda
Geweldig

Ik heb bijna mijn hele leven last van mijn rug gehad. Ik ga nu regelmatig naar Myra voor een heerlijke massage en ik heb weinig klachten meer.
Myra geeft je de ruimte om stil te genieten of voor een gezellig praatje.

 door Annette Weers
Super goed!

Annelies heeft me vandaag gemasseerd en ik was helemaal in de 7de hemel!

 door Nick Tegelaar
Heerlijk!

Geweldige massage, voor herhaling vatbaar!

 door Bart mohr
Cheraldine is top

cheraldine is voor mij de beste. Ze voelt letterlijk aan wat een lichaam nodig heeft om stress en spierknopen te verhelpen. Door een combinatie van verschillende technieken weet ze in korte tijd pijn en spanning te verlichten. Ik heb door de jaren heen heel wat massages gehad maar Cheraldine is de beste die ik tot nu toe ben tegengekomen.

 door Tanja
Vriendelijk en kundig

Ik kwam met behoorlijke nek- en schouderklachten bij Jolger en deze klachten zijn na één massage al een stuk minder. Jolger is zeer vriendelijk en professioneel. Volgende afspraak staat gepland.

 door Myriam
Meer dan een massage

'Poko poko' is mijn nieuwe levensmotto dankzij Cheraldine. Ik ben nu drie keer bij Cheraldine geweest en elke massage is een totaalervaring. Intensief en ultiem ontspannend tegelijk. Zij weet precíes waar de spanning in mijn lichaam zit en hoe zij deze aan moet pakken. Elke keer wandel ik lichter en stralender de deur uit. Ontzettend bedankt Cheraldine!

 door Jaap
Prima ontspanningsmassage !

Vandaag voor een derde massage bij cheraldine geweest. Ze weet precies de juiste sfeer te creëren haar vriendelijke, enthousiaste en deskundige aanpak. Ze gebruikt heerlijke warme olie en tijdens de massage speelt er rustgevende muziek op de achtergrond. Echt een aanrader !

 door Fabienne
Ontspanningsmassage

Ik voel me weer als herboren na een heerlijke massage van Cheraldine. Met haar vriendelijke, moederlijke uitstraling en haar talent om precies de meest gespannen plekken onder handen te nemen, creëert ze een ervaring die tot diepe ontspanning leidt. Door haar massages leer ik mijn eigen lichaam meer vertrouwen en beter te luisteren naar signalen. Dat is voor iemand die zo in zijn hoofd leeft als ik ontzettend belangrijk en bovendien heel heilzaam. Door de mogelijkheid op zondag af te spreken kan ik het ook nog zonder stress inpassen in mijn drukke leven. Dank je wel Cheraldine!

 door Martine
Ontspanningsmassage

Zaterdag 60 minuten ontspanningsmassage door Wendy. Heerlijk. Mijn lichaam kan er weer even tegen.

Pagina 1 van 6:
«
 
 
1
2
3
 
»