Review schrijven
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Anuleren

Schrijf uw eigen review

Gemiddelde waardering:  
 51 reviews
 door Hélène
Zoooo ontspannen!

Regelmatig masseert en van de Klein massage specialisten me, een ik ben er zo blij mee! Het is zooooooo ontspannen! Ik ben ernaar toe gegaan vanwege rugklachten, die zijn nu gelukkig over. Maar ik blijf graag gebruik maken van de massages. Super fijn, en goed voor mijn lijf!

 door Maja
Top die nieuwe locatie!!

Ik kom nu reeds 3 jaar al bij Klein massage. Ik kom voor ontspanning en heb ook lichamelijke klachten. Massage is voor mij een middel om dit in toom te houden. en dan maakt het eigenlijk niet uit bij door welke masseur ik behandeld wordt.Vandaag voor het eerst op de nieuwe locatie geweest en wat een heerlijke rust. Voorheen kon ik niet altijd even goed ontspannen door geluiden. Nu gaat het top!Ook het gratis parkeren voor de deur is ideaal. Waar vindt je dat nog in Leiden.Ik vindt het een hele goede zet!Ik blijf!!Groetjes Maja

 door Anouk
Heerlijk!

Vandaag de ontspanningsmassage gehad. Het was heerlijk! Erg veel stress laatste tijd en dit is gewoon top en heeft goed geholpen! Corine, Dankjewel!!

 door Mirjam Warner

Vandaag voor het eerst in een hele lange tijd weer eens naar een masseur gegaan . In verband met een verlegen onderrug behoorlijk zenuwachtig . Na een intake gesprek waar ik rustig aan kon geven waar het probleemgebied was , adviseerde Jolger om eerst een ontspanningsmassage te geven en daarna een diepere sport massage. Zeker een aanrader ! Kwam zeer relaxed weer naar buiten en kom ook zeker weer terug.

 door Elena Burgos
Excellent!

Fantastic quality for money! Ellen is very professional and carefully assesses your health before starting treatment. I had a holistic massage, which I recommend. The place is relaxing, clean and warm. I am glad to have found her in Leiden. A place to go back to!

 door Claudia
0653304657

Diverse massages gehad bij Ellen en allemaal als zeer prettig ervaren. Haar massages kenmerken haar persoonlijkeid, krachtig, intens, gevoelig en puur.

 door Kevin
Super chill!

Nog nooit eerder zo' n fijne massage gehad. Meteen maar een kaart gekocht. Goed.om er maar in te houden. Vaak last van mijn rug, maar dit werkt ook echt heel ontspannend.Top dat je gewoon makkelijk online een afspraak kan inplannen. Makkelijk parkeren. Goede korting met een 10 Rittenkaart.Super! Tot snel!Groetjes Kef

 door F. R
Sportmassages bij Corine

Langs geweest bij Corine voor sportmassages. Ze had veel aandacht voor waar ik precies last van had en hoe dat aan te pakken. Het zijn fijne massages met een ontspannen sfeer en voor herhaling vatbaar, zeker een aanrader!

 door Ernestine
Ontspannen bij Ellen

Ellen is een kundige masseuse die goed aanvoelt wat een lichaam nodig heeft. Na haar massages ga ik altijd in zeer ontspannen staat de deur uit. Ellen is een fijn mens bij wie ik me volkomen op mijn gemak voel en het is ook heel prettig om met haar te praten. Bedankt Ellen, je bent een topper!

 door Jelena
Great place to relax, revitalize and recharge

I have been going to this wonderful place for several months now and every time I come out convinced that this is a great place for having a massage. I have tried several different massages and each of them brings some benefit to the body. All masseurs are wonderful professionals, very punctual and extremely skilled for the massage style that they provide, and the facility itself is very pleasant, clean and relaxing. If you are looking for a great, professional and effective massage, no matter what your needs are (there are plenty of choices), I would highly recommend this place.

Pagina 1 van 6:
«
 
 
1
2
3
 
»