Regelmatig een massage: juist post corona

 

Hoewel het coronavirus nog steeds rondwaart, lijkt bijna niemand er zich meer erg druk om te maken. We geven vrienden, familie en vage bekenden weer enthousiast een knuffel, kijken verbaasd op wanneer iemand meer dan een knusse 30 centimeter afstand houdt, en als we op vakantie gaan naar een land waar mondkapjes nog wel verplicht zijn, moeten we even heel hard nadenken waar we die dingen ook alweer hebben gelaten.

 

Goed voornemen…
Het leven is allang weer in volle vaart op gang. Het ‘nieuwe normaal’ lijkt verdacht veel op het ‘oude normaal’, zo mogelijk nog hectischer. We hebben het contact gemist en dat gemis zijn we nu aan het inhalen. Uitgevallen cursusdagen en sportwedstrijden worden aan het eind van het seizoen nog snel ingepland, iedereen gaat nú trouwen, jubilea en verjaardagen worden twee jaar later alsnog groots gevierd… Leuk! Maar had u niet gezegd dat u het écht rustiger aan zou doen, “ook straks na corona”?  

 

Let op uw me-time
Juist nu is het belangrijk om de goede balans in het oog te houden. Natuurlijk is het geweldig om al uw vrienden en collega’s weer te kunnen zien; daar krijgt u energie van. Maar al het extra reizen en racen kóst ook energie. Om uw nieuwe oude drukke volle leven te kunnen blijven volhouden is het van essentieel belang dat u genoeg tijd voor uzelf inbouwt. Rust. En dat is niet alleen tijd vrijmaken om te niksen (heel gezond!) maar zeker ook uzelf zo nu en dan een moment van diepe ontspanning gunnen om weer helemaal op te laden. Hoe beter dan met een massage? 

 

 Ontspanning voor lichaam en geest
Een massage is het ultieme relaxmomentje in de week. U hoeft even helemaal niks, behalve dan eindeloos loslaten. U voelt hoe vastgehouden stijfheid langzaam uit uw spieren glijdt. Uw gedachten drijven weg op het ritme van de knedingen. Dit is quality time met uzelf. En niet alleen tijdens de massage, maar ook nog lange tijd daarna voelt u zich kalmer, fitter, levenslustiger. Leuke bonus: wanneer u lekker in uw vel zit, is uw weerstand ook beter en bent u dus minder vatbaar voor ziekten. 

 

 Tijd voor een nieuw gezondheidsregime?
Wilt u ook goed voor uzelf zorgen en regelmatig een massage boeken? Bij Klein Massage bieden wij u een zeer ruim aanbod aan massagevormen. Zo vindt u altijd de massage die bij u past. Lees ook ons blog Welke massage past bij mij?  of ga naar onze website om onze verschillende massagevormen te vergelijken.  

 

 

ZORG VOOR JE LICHAAM!