Mei actie

20% extra tegoed op een Voordeelkaart van €500,-

Zo wordt ontspannen wel heel erg voordelig!

Koop voor €500,- en krijg voor €600,- tegoed!

De actie is online aan te schaffen van 1 t/m 31 mei.

De Voordeelkaart is een leven lang geldig (100 jaar), inzetbaar bij elke Specialist en geldig voor elke dienst die het Centrum te bieden heeft.

Voorwaarden:
⋅ Maximaal 1 kaart aan te schaffen per persoon

    20% extra bij een Voordeelkaart van €500,-

  • Bestel hier

Hoe werkt het?

De Voordeelkaart werkt met een puntensysteem. Elke punt is €1,- waard: een Voordeelkaart van 275 punten geeft u een tegoed van €275,- voor diensten naar keuze binnen het Centrum. Per boeking wordt automatisch het aantal punten overeenkomstig met de prijs afgeschreven van uw kaart. Simpel! Anders dan bij een abonnement, waarbij u vooraf betaalt voor een heel blok van één type sessie, is de Voordeelkaart flexibel in te zetten voor iedere gewenste sessie of behandeling, van iedere tijdsduur.

En dan krijgt u ook nog eens een flinke korting. Koopt u namelijk een Voordeelkaart voor €250,- dan staan daar niet 250, maar 275 punten op. U krijgt dus 25 punten extra van ons cadeau! Hoe meer punten, hoe groter het voordeel.

Weten hoeveel punten u nog tegoed heeft? In uw persoonlijke account van Body & Mind vindt u een overzicht van uw boekingen en het puntensaldo op uw kaart. De kaart blijft een leven lang geldig en is niet persoonsgebonden. Goed voor uzelf zorgen wordt met een Voordeelkaart wel heel voordelig!