Rittenkaart

Net als een auto bestaat het menselijk lichaam uit ingewikkelde onderdelen. Deze onderdelen kunnen met regelmaat een onderhoudsbeurt gebruiken om te zorgen dat ze goed blijven functioneren.

Wilt u goed voor uw lichaam zorgen en regelmatig een massage boeken? Dan kunt u genieten van tot wel 15% korting met een rittenkaart.

  • Heeft u spier gerelateerde klachten?
  • Wilt u goed onderhoud voor uw lichaam?
  • Wilt u regelmatig een behandeling ter preventie van lichamelijke klachten?
  • Heeft u last van stress?
  • Heeft u last van terugkerende hoofdpijn?
  • Wilt u ontspannen en een moment voor uzelf?
  • Wilt u genieten van een voordelige massage?
A massage ride card offers you many benefits at kleinmassage.nl

Word dan vaste klant en maak gebruik van een rittenkaart.

Bij Klein specialist in massage kunt u een rittenkaart aanschaffen voor 3, 5 of 10 behandelingen. U ontvangt dan respectievelijk 5, 10 of 15% korting op het totaalbedrag. Dit totaalbedrag hangt af van de duur van de massage die u kiest. Wij bieden behandelingen aan van 30, 45, 60 en 90 minuten. Zo is uw rittenkaart direct ook een kortingskaart.

Rittenkaart prijzen

Voor de prijzen en het aanschaffen van een rittenkaart kunt u terecht in onze Online store.

U betaalt de kaart eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en wij houden digitaal uw verbruik bij. Handig!

De rittenkaart is te gebruiken bij alle masseurs die werkzaam zijn bij Klein specialist in massage en op iedere locatie. U zit dus niet aan één type massage vast, u houdt de vrije keuze.

Geef een “rit” cadeau

Ook is er de mogelijkheid om een “rit” van uw rittenkaart cadeau te geven. Wij maken dan een mooie cadeaubon voor een massage voor u om weg te geven. De massage cadeaubon wordt geheel kosteloos opgestuurd. De rittenkaart is een leven lang geldig en u mag hem ook samen met iemand delen (uw partner, een vriend of vriendin, familielid, collega, etc.).

Word vaste klant

Wilt u ook korting op uw massages en gebruik maken van onze voordelige rittenkaart? Bestel dan nu uw rittenkaart in onze webshop.