Over Klein Massage

Van Lomi Lomi tot Cupping en van Reiki tot Voetreflex: welke soort massage u ook zoekt, bij Klein Massage bent u altijd aan het juiste adres. Met ons team van bijna twintig masseurs bieden wij u de keuze uit wel dertig verschillende massagedisciplines! Het ontspannen begint al als u binnenkomt. Onze praktijk in hartje Leiden is smaakvol en eigentijds ingericht, waardoor u zich er meteen thuis voelt. Onze vriendelijke masseurs zullen er alles aan doen om het u comfortabel te maken, zodat u optimaal kunt genieten van dit moment voor uzelf.

impressie van onze salon

Waarom een massage?

In deze hectische tijden krijgt bijna iedereen te maken met stress. Stress-gerelateerde klachten als chronische hoofdpijn, verhoogde spierspanning en moeite met tot rust komen zijn veelgehoorde problemen. Door uzelf regelmatig te trakteren op een heerlijke massage, gunt u uw lichaam de ontspanning die het zo hard nodig heeft. En u zult merken dat u zich ook mentaal sterker voelt. Ook bij andere lichamelijke klachten, zoals spierpijn of (terugkerende) blessures, kan een massage heilzaam zijn. Door uw lichaam soepel te houden, kunt u bovendien veel klachten voorkomen. Zo kan een massage ook heel goed preventief werken.

Goed voor uw lichaam, goed voor uw geest! 

Locatie

Lammenschansweg 15c

2313 DH Leiden

Contact

06-53 59 34 58

info@kleinmassage.nl

Professionaliteit voorop

Bij Klein Massage hebben wij professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken alleen met de allerbeste producten, zoals zeer hoogwaardige massageolie, hypoallergene handdoeken van microvezel en extra comfortabele hoofdkussens naar de nieuwste innovatie. Alle ruimtes en materialen worden professioneel gereinigd. Onze massagepraktijk staat als het ware tussen de fysiotherapie en de wellness in. Al onze masseurs zijn gediplomeerd en ervaren en gaan klachtgericht te werk. In een korte anamnese (geheel gratis) worden uw wensen besproken en in de bodycheck voorafgaand aan de massage wordt uw lichaam 'gescand'. De delen van het lichaam waar zich meer spanning bevindt, zullen in de massage extra aandacht krijgen. De masseur zal waar nodig een combinatie van massagevormen inzetten om tot het beste resultaat te komen.