Massage op locatie

Massage in Hotel of B&B

Boek een masseur op uw hotel kamer

Maak uw Leidse stedentrip compleet of ontspan na een drukke congresdag met een geheel verzorgde massage, in uw hotel of B&B! Hoe fijn is het om na uw massage niet meer naar buiten te hoeven? Wij regelen alles: een ergonomische massagetafel, heerlijk zachte handdoeken van microvezel, hoogwaardige massageolie die langzaam intrekt en voedend is voor de huid. Onze masseurs gaan professioneel te werk en doen er alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De complete wellness-beleving zoals bij ons in de praktijk, maar dan op uw eigen hotelkamer.  

Een massage in uw hotel of B&B is de boeken voor een langere massageduur, vanaf 60 minuten. Hoe langer de massagetijd, hoe voordeliger. U kunt het aantal minuten dat u boekt 'delen' binnen uw reisgezelschap, door bijvoorbeeld 120 minuten te boeken, waarvan u zelf de ene 60 minuten gebruikt en uw reisgenoot de andere 60 minuten.  

U heeft de keuze uit drie typen massages: onze Ontspanningsmassage, Sportmassage en Triggerpointmassage. Een combinatie van deze massagevormen is ook mogelijk. Voorafgaand aan de massage neemt de masseur een korte anamnese af (deze is gratis en gaat niet ten koste van uw massagetijd). U kunt aangeven in welke delen van uw lichaam u bijvoorbeeld spanning of pijn ervaart, of u verder nog klachten heeft en wat uw voorkeuren zijn qua massagestijl. De masseur zal een bodycheck doen om te zien in welke spieren en andere weefsels zich spanning heeft vastgezet. Dan begint de massage en mag u zich even helemaal ontspannen. Uiteraard kunt u het altijd aangeven als de druk wat harder of zachter mag, het doel is dat u optimaal van de massage kunt genieten! 

Steenhof Suites

Bekijk hotel