In 30 minuten kunnen we een gedeelte van uw lichaam behandelen.                                                                               Bijvoorbeeld
de bovenrug, de nek en de schouders
of
de onderrug en de achterzijde van de benen
of
de onderbenen en de voeten
of
de gehele rug.

Ideaal als u slechts lokaal klachten hebt.
Ook een voetreflexbehandeling, faceliftmassage en gezichtsmassage hebben een behandelduur van 30 minuten.

 

In 45 minuten kunnen we wat dieper ingaan op een iets groter gebied. Bijvoorbeeld het gehele rug/nek/schouder gebied, maar ook de rug en achterzijde van de benen.
In drie kwartier kan de nadruk ook iets meer op zowel curatieve (verhelpend) als ontspannende massage worden gelegd. Een triggerpoint- of sportmassage, maar ook een voetreflexbehandeling, lipomassage of Indian Head massage zijn mogelijk in 45 minuten.

 

Bij een behandeling van 60 minuten kan de masseur bijvoorbeeld de gehele achterzijde van het lichaam behandelen. Rug, nek, schouders, benen, armen en – indien gewenst – handen en voeten.
Ook een combinatie van lichaamsdelen is mogelijk. Bijvoorbeeld een rug/nek/schouder massage, gecombineerd met armen en voeten. Of de armen en onderbenen en voeten – die dan uitgebreider behandeld kunnen worden. 
Bijna alle behandelingen die u kunt boeken bij Klein specialist in massage zijn te boeken voor de duur van 60 minuten. Zoals bijvoorbeeld de Balinese massage, Bamboe massage, Pitjit of Indonesische massage, maar ook onze ontspannings-, triggerpoint- en sportmassage.

 

In 90 minuten kunt u ultiem genieten en ontspannen. Er is tijd en ruimte om het gehele lichaam te masseren en nadruk te leggen op gebieden die meer aandacht nodig hebben. Tijdens de behandeling van 90 minuten is het ook mogelijk om buiten de gehele achterzijde en de voeten tevens het hoofd en/of het gezicht te masseren.  Ook is het mogelijk om een deel van de voorzijde te behandelen (zoals de boven- en onderbenen) in combinatie met de gehele achterzijde van het lichaam. Ook de Lomi Lomi-, Kruidenstempel-, Zwangerschaps-, Hotstone- en Shiatsu behandelingen zijn bij ons te boeken voor een duur van 90 minuten.