Cadeaubon

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Een massage is niet alleen een erg origineel cadeau, maar het helpt ook door de dagelijkse beslommeringen heen te komen. Kent u iemand die regelmatig last heeft van stress of druk? Geef hem/haar dan een heerlijke massage cadeau! Ook ideaal als verjaardagscadeau, het behalen van een diploma, of gewoon zomaar. Het perfecte cadeau om iemand te verrassen!
  • De cadeaubon is 1 jaar geldig na uitgifte
  • Acties en kortingscoupons zijn niet geldig voor cadeaubonnen
  • Te bestellen voor 30, 45, 60 & 90 minuten

Hoe werkt het?

Heel makkelijk! Ga naar onze cadeaubonnen shop en bestel daar je cadeaubon.
Je kunt kiezen voor een mooi verpakte “echte” fysieke bon of een digitale bon. De fysieke bon kun je gratis door ons laten versturen of je kunt de bon bij ons op te halen. De digitale bon wordt per email verstuurd.
Kom je er niet uit? Stuur een mail naar: info@kleinmassage.nl en we helpen je graag verder !

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu