Massage in Hotel of B&B

Hoe fijn is het om een weekendje weg te zijn en te genieten van een heerlijke massage en daarna niet meer weg te hoeven? Klein Massage verzorgd o.a. massages in Hotels en B&B. Als u geen zin en tijd heeft om bij ons in de praktijk langs te komen dan komen we graag bij u langs.

Onze vertrouwde masseurs laten u genieten van een geheel verzorgde professionele massage naar keuze.

Massage in een Hotel: Hoe werkt het?

Hier kiest u de datum en tijdstip van de massage en het gewenste aantal minuten van de massage en eventueel een masseur naar keuze. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen voor het adres.

Wij komen geheel verzorgd met alle benodigdheden bij u op de kamer voor een professionele massage.

Wat kunt van onze massages verwachten?

Wij maken gebruik van een professionele massagetafel voor optimaal comfort. De handdoeken die wij gebruiken zijn heerlijk zacht en professioneel gereinigd. De massageolie is van top kwaliteit en ook geschikt voor de gevoelige huid, trekt niet snel in en voed het lichaam.

Wij komen langs vanaf 60 minuten. Voor een langere massage krijgt u extra korting. Ook is het mogelijk om een massage te delen. Zo kunt u een massage boeken voor 60 minuten waar u beide voor 30 minuten van kan genieten.

Vooraf aan de massage wordt er een (gratis) anamnese afgenomen zodat de masseur een indruk krijgt van eventuele lichamelijke klachten, spanning en/of wensen. In overleg kunt u aangeven wat u fijn vindt en welke delen van het lichaam u graag gemasseerd zou willen hebben.

U kunt kiezen voor een ontspannende massage of juist iets steviger, zoals sport of triggerpoint.

Alvorens de massage wordt gegeven wordt er door de masseur altijd een bodycheck gedaan. Hier wordt het lichaam gescand en zal de druk opgevoerd worden en daar waar nodig extra aandacht gegeven worden daar waar meer spanning zit.

Uiteraard kunt u zelf ook aangeven of er meer of minder druk gegeven mag worden.

 

Massage in hotel

Betaling

U kunt de massage contant (gepast) voldoen achteraf, of eventueel vooraf bij uw reservering online.

Wilt u voor vandaag nog een massage? Neem dan telefonisch contact op.