Duomassage

Wat is er fijner dan een ontspannende massage voor u alleen? Een massage voor twee! Twee masseurs, twee massagetafels, één kamer: samen genieten van een heerlijke massage.  

Hoe werkt het?

U kunt een Duomassage boeken voor 60 of 90 minuten. U heeft de keuze uit onze Triggerpointmassage, Sport– en Ontspanningsmassage, of een combinatie hiervan. U kunt uw voorkeuren aangeven voorafgaand aan de behandeling. Als dat fijn vindt, stemmen de masseurs hun massages op elkaar af, zodat u beiden eenzelfde ervaring krijgt.  Wilt u met meerdere personen genieten van een massage op hetzelfde tijdstip, maar in een aparte kamer? Kijk dan naar onze Meerkamermassage.

Samen genieten

Wat is er fijner dan een ontspannende massage voor u alleen? Een massage voor twee! Twee masseurs, twee massagetafels, één kamer: samen genieten van een heerlijke massage. Onze kamers zijn standaard ingericht voor het masseren van één persoon. Voor een Duomassage moeten wij een extra massagetafel neerzetten. Wij rekenen een meerprijs voor de op- en afbouw hiervan. Het is niet mogelijk om de Duomassage van uw Rittenkaart te laten afschrijven.

Wilt u op het zelfde tijdstip van een massage genieten, maar hoeft u niet perse in dezelfde kamer. Boek dan een Meerkamermassage.
U betaalt bij de Meerkamermassage de reguliere prijs per persoon.

Prijzen


60 minuten
Prijs inclusief BTW
€175,-

90 minuten
Prijs inclusief BTW
€225,-

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!