Holistische massage

Het holisme gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Pijn die maar niet overgaat, pijn die steeds terugkomt: wat vertelt deze klacht u? Emotionele blokkades hebben hun weerslag op het lichaam en uiten zich in spanning of pijn. Uw lichaam toont u wat u zelf niet ziet.

Hoe werkt het?

In een oriƫnterend gesprek vooraf bespreken we uw voornaamste knelpunten. U kunt aangeven wat voor u belangrijk is en waar extra aandacht aan gegeven mag worden. De Holistische massage is een trage, rustgevende massage van het gehele lichaam, gebruikmakend van verschillende massagetechnieken, met extra zorg voor uw eigen aandachtspunten. Een heel persoonlijke, diepgaande massage.

Wat doet het?

Door de aanraking in de massage en door het gesprek aan te gaan, kan de energie weer stromen op verschillende niveaus. De diepgaande lichamelijke behandeling van de pijnpunten kan een positief effect hebben op de emoties en kan een genezingsproces op gang brengen. De Holistische massage helpt u om inzicht te krijgen in uw persoonlijke proces. Zo werken we samen aan vermindering of zelfs oplossing van de klachten.

Voor wie is het geschikt?

Onze Holistische massage kan voor iedereen uiterst heilzaam werken. Vooral als u naast fysieke ook mentaal-emotionele klachten ervaart, kan deze massage erg geschikt zijn. Bent u met grote of kleinere vraagstukken in uw leven bezig? Dan kan deze massage dit proces uitstekend ondersteunen.

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!