Holistische massage

Een hele persoonlijke, diepgaande massage om de energie goed te laten stromen. De Holistische massage gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest. Bepaalde emotionele blokkades of knelpunten hebben hun weerslag op het lichaam en dat uit zich in spanning of pijn.

Pijn die maar niet overgaat, pijn die steeds terugkomt. Wat vertelt de klacht je? Je lichaam en jij zijn een onverbrekelijke eenheid. Je lichaam toont je wat jij zelf niet ziet en vertelt wat jij niet kunt horen. Een Holistische massage helpt je om inzicht te krijgen in je persoonlijke proces.

Door middel van verschillende massagetechnieken en door het gesprek aan te gaan op verschillende niveaus, werken we samen aan vermindering of zelfs oplossing van de klachten.

Een diepgaande lichamelijke behandeling van de pijnpunten kan een positieve weerklank hebben op de emoties en een genezingsproces op gang brengen.

In een oriënterend gesprek doorlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar extra aandacht aan gegeven kan en mag worden.

De Holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.

Boek deze massage