Hotstonemassage

Hoe werkt het?

De Hotstonemassage kenmerkt zich door het gebruik van massagestenen als aanvulling op het werken met de handen. Een set massagestenen bestaat uit zo’n 50 stenen variërend in grootte van 2 tot 12 centimeter in doorsnede. In het gezicht en tussen de tenen zal met kleinere stenen worden gemasseerd, terwijl op grotere oppervlakken zoals de rug met grotere stenen kan worden gewerkt. De stenen kunnen worden opgewarmd tot heet of aangenaam warm, maar kunnen ook koud worden gebruikt, afhankelijk van uw voorkeur en behoefte. De masseur beweegt de stenen in cirkelvormige strijkingen over de huid of laat warme stenen een tijdje op één plek liggen om weefsels te verzachten. Wanneer de harde stenen worden gebruikt om hardnekkige spierknopen stevig aan te pakken, kan dit best gevoelig zijn. Over het algemeen is de Hotstonemassage echter een zeer ontspannende en weldadige ervaring.

Deze massage is te boeken voor een langere behandelduur van 60 of 90 minuten.

Wat doet het?

Wanneer met hete of warme stenen wordt gewerkt, zullen de weefsels zich sneller ontspannen, waardoor deze toegankelijker worden voor de behandeling. De massagestenen helpen bovendien om dieper in de weefsels te kunnen masseren. Zo kunnen ook in de diepere spierlagen knopen worden losgewerkt. De circulatie van bloed en lymfe zal sterk verbeteren, afvalstoffen worden afgevoerd en nieuwe voedingsstoffen worden aangevoerd. Het lichaam kan zich gaan herstellen en u voelt zich weer fit.

Voor wie is het geschikt?

De Hotstonemassage is heerlijk als moment van ontspanning, een cadeautje voor uzelf. Daarnaast kan deze massage een positieve invloed hebben op klachten als:

  • fybromyalgie
  • gewrichtsklachten
  • menstruatiepijn
  • reuma (niet bij actieve ontstekingen)
  • spanning in nek/rug/schouders
  • spierpijn
  • verminderde circulatie

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!