Indonesische massage

De Indonesische massage, ook wel ‘Pitjit’ genoemd (‘pitjit‘ is Indonesisch voor ‘masseren’), is geworteld in een rijke traditie. Deze massagevorm wordt in Indonesië al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind en wordt er ook nu nog zeer veel toegepast binnen het gezin.

Hoe werkt het?

De Indonesische massage bestaat uit een combinatie van klassieke massagetechnieken, drukpuntmassage en strekkingen. Het is een ritmische massagevorm waarin de verschillende technieken in een relatief snel tempo worden uitgevoerd. Pitjit wordt vaak stevig gegeven en kan in dat geval flink pittig zijn, maar de massage kan ook juist zacht en vloeiend worden uitgevoerd. De behandeling wordt altijd afgestemd op uw behoefte op dit moment.

Wat doet het?

Deze massage verbetert de bloedcirculatie en activeert het lymfesysteem, wat bijdraagt aan een gezonde weerstand. Spierknopen worden stevig aangepakt, waardoor vastzittende gifstoffen loskomen en kunnen worden afgevoerd. Behandeling van de drukpunten richt zich op het opheffen van blokkades in de energiebanen van het lichaam. Zo wordt de balans van lichaam en geest hersteld. Na afloop voelt u zich weer fit én diep ontspannen.

Voor wie is het geschikt?

De Indonesische massage is vooral geschikt als u houdt van een wat snellere, ritmische massage.

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!