Lomi Lomi

Deze massagevorm wordt traditioneel beoefend op verschillende eilanden in de Stille Oceaan en is vooral bekend uit Hawa├». De oorspronkelijke bewoners leefden in nauwe verbinding met de wereld om hen heen. Ze observeerden de stromingen van de beekjes en de golven van de oceaan en bootsten deze na in hun massage. Deze massagetechnieken worden nog altijd van generatie op generatie overgedragen. ‘Lomi‘ betekent ‘kneden, wrijven, verzachten’; de herhaling in ‘Lomi Lomi’ versterkt deze betekenis.

Hoe werkt het?

Bij de Lomi Lomi wordt een ruime hoeveelheid massageolie gebruikt en wordt veel met de onderarmen gewerkt. De ademhaling staat centraal en de masseur strijkt in ritmische bewegingen over uw huid. Dit alles geeft de ervaring van golven die over uw lichaam rollen. U kunt vooraf aangeven of u alleen de voor- of achterkant van uw lichaam behandeld wilt hebben, of uw gehele lichaam. U kunt de Lomi-Lomi-massage boeken voor een langere behandelduur van 60 of 90 minuten.

Wat doet het?

De nadruk ligt bij de Lomi Lomi op een totale ontspanning van lichaam en geest. De golvende bewegingen activeren de bloedsomloop in de spieren en omliggende weefsels, wat de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de massage een stimulerende werking op het zenuwstelsel, de zintuigen en de organen. Er wordt wel gezegd dat de Lomi-Lomi-massage de levenskracht herstelt.

Voor wie is het geschikt?

De Lomi-Lomi-massage is een goede keuze als u totale ontspanning zoekt en zich even helemaal wilt terugtrekken in uzelf.

Uw massage boeken bij Klein Massage

1. Maak een keuze uit een van onze behandelingen.

2. Kies vervolgens de gewenste duur van de massage.

3. Kies de gewenste masseur.

4. Selecteer de gewenste datum.

5. Kies daarna de beschikbare tijd.

De afspraak is pas definitief na bevestiging per mail.

Last-minute boeking

Afspraken kunnen online worden geboekt tot 3 uur voor aanvang van de te boeken afspraak.

Boek nog makkelijker uw afspraak via onze gratis app!