Ontspanningsmassage

In het leven wordt er veel van u verwacht en u staat regelmatig onder druk. Hier komt vaak mentale stress bij kijken. Deze stress kan zijn weerslag hebben op uw lichaam. Dat kan fysieke klachten met zich meebrengen. Haal deze druk van de ketel door u regelmatig te laten masseren. U zult merken dat u hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat u ook meer lichamelijke energie krijgt en beter in het leven staat.

Hoe gaat een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage wordt uitgevoerd op de massagetafel. Er wordt gewerkt met een kleine hoeveelheid olie om de spieren beter los te kunnen maken. Deze massage zorgt voor rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast naar en afgestemd op uw specifieke wensen. Het is een massage die gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.

Zachte massage

Bij een ontspanningsmassage worden alleen de buitenste lagen van het lichaamsweefsel gemasseerd. Dit is geen diepe weefselmassage en de diepere spieren in het lichaam worden niet bereikt. Een ontspanningsmassage is niet geschikt als behandeling voor chronische pijn of ongemak.

Passieve behandeling

Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals. Het is een passieve behandeling waarbij u niet zal worden uitgerekt of gemanoeuvreerd in yoga-houdingen, zoals wel het geval is bij een Thai Yoga massage of Shiatsu massage.

Voor wie?

Iedereen die behoefte heeft aan ontspanning. Een ontspanningsmassage werkt klachten verminderend en zorgt voor het lokaal wegwerken van spierknopen

Boek deze massage