Reiki massage

Reiki massage is een eeuwenoude massagevorm waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt door midden van handoplegging. Reiki is afkomstig uit Japan en valt onder alternatieve geneeswijzen.

Hoe werkt de Reiki massage?

Ieder mens beschikt over universele levensenergie. Hier staat de term Reiki voor. Wanneer er blokkades in ons lichaam zijn, kan de energie niet vrijuit stromen. Hierdoor ontstaat er een disbalans met uiteenlopende klachten als gevolg. Bij een Reiki massage worden bepaalde punten (de chakra’s) van het lichaam gestimuleerd waardoor de blokkades verdwijnen en het zelf-helend vermogen van het lichaam zich herstelt.

Een Reiki massage is een combinatie tussen een reiki behandeling en een ontspanningsmassage. De behandeling is voor de duur van 30, 45, 60 en 90 minuten te boeken.

Werkzaam bij uiteenlopende kwalen

Deze massage kan toegepast worden bij uiteenlopende fysieke (chronische) kwalen als hoofdpijn, maag- en darmklachten. Ook is een Reiki massage zinvol om de mentale en emotionele gezondheid te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verminderen van stress, en het loslaten van negatieve denkpatronen. Bij een Reiki massage worden zowel de oorzaak als de klachten behandeld.

Boek deze massage