Thai Yoga Massage

Thai Yoga Massage

Thai-Yoga Massage is een van de oudste geneesmethoden van de wereld en in Thailand is dit een onderdeel van de Thaise geneeskunde. Een Thai-Yoga Massage komt u op drie verschillende manieren ten goede: lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

Het stimuleren van de bloedcirculatie en activeren van het lymfesysteem is fundamenteel, waardoor de genezingskracht van het eigen lichaam geactiveerd wordt. Het gevoel na een massage wordt vaak als een ‘natuurlijke high’ beschreven. De Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend.

Yoga-massage

Tijdens de massage wordt u passief in Yoga posities gebracht om spieren en pezen te rekken en energie blokkades op te lossen. Thai-Yoga Massage wordt dan ook schertsend “lazy people yoga“ genoemd omdat u zelf geen yoga posities (asana’s) hoeft uit te voeren. De massage zelf wordt gegeven met de duimen, handen, knieën, ellebogen en voeten langs acupressuur energiebanen over het hele lichaam. Hierdoor heeft deze massage een dieper effect en werkt ook goed bij Triggerpoints. De acupressuur en knedingen zullen te allen tijde rustig en gedoceerd worden toegepast. Lichte of diepe druk – dat is uw keuze!

Geen bank maar een mat

De Thai-Yoga massage wordt op een mat of massagestoel gegeven om ruimte voor rekkingen en Yoga bewegingen te geven. Voor de massage kunt u comfortabele kleding meenemen omdat u uw kleding aanhoudt. Thai-Yoga massage werkt niet met oliën maar acupressuur punten die door de kleding heen gegeven worden.

Geschikt voor:

Mensen met gewrichts- of spierklachten zoals stress en stress-gerelateerde spanning. Ook kan een Thai-Yoga Massage helpen bij chronische vermoeidheid, energieloos gevoel, hoofdpijn, menstruatiepijn en problemen met de spijsvertering zoals constipatie. En ten alle tijden geldt natuurlijk: Voorkomen is beter dan genezen.

Boek deze massage