Bamboe Massage

Bamboemassage

Deze massage zorgt voor een ontspannen gevoel, maar is tegelijkertijd ook opwekkend. De bloedsomloop wordt op gang gebracht, wat helpt om afvalstoffen af te voeren en uw lichaam in een betere conditie te brengen.

Oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen

Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen. De massage is gebaseerd op de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water. Volgens de Chinese levensopvattingen kunnen alle natuurlijke verschijnselen in deze vijf elementen worden ingedeeld. De vijf elementen beschrijven onze relatie met externe en interne fenomenen, ze beschrijven een tot stand gebrachte cyclus of een natuurlijk proces van het leven.

De vijf elementen:

  1. Hout staat in verband met het oosten, de kleuren blauw en groen en de planeet Jupiter.
  2. Vuur staat in verband met het zuiden, de kleur rood en de planeet Mars.
  3. Aarde staat in verband met het midden, de kleur bruin en de planeet Saturnus.
  4. Metaal staat in verband met het westen, de kleur wit en de planeet Venus.
  5. Water staat in verband met het noorden, de kleur zwart en de planeet Mercurius.

Ontspannend, stimulerend, geeft energie en kracht, voert giftige stoffen af en verlicht krampen en triggerpoints

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend. Deze massage is ideaal als u energie en kracht nodig heeft. Hierna is het lichaam in betere conditie. De massage zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten.

Hulpmiddel: verwarmde Chinese bamboestaven met olie

Met Chinese bamboestaven worden de zenuwuiteinden in uw huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. Ze worden gebruikt als hulpmiddelen om een volledige lichaamsmassage te geven en als verlengstuk van handen, voorarmen en ellebogen. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden en zal deze massage meer effect hebben. Een natuurlijke ‘high’ is het resultaat. De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals Shiatsu, Ayurvedische massage en lymfedrainage. Bamboe bevat kiezelzuur (hetzelfde element dat kwarts tot kristal maakt) en heeft dus dezelfde eigenschappen. Bamboe helpt in het overbrengen van energie en het stimuleert het zelfhelende proces in het lichaam. Bamboe is hard, recht, sterk, flexibel, licht en verdeelt gemakkelijk. Bij de massage worden de bamboestokken vaak verwarmd en gebruikt in combinatie met verschillende soorten massageolie, zodat ze beter over het lichaam glijden.

Licht of juist veel druk, ritmisch of rustig: uw keuze!

De bamboemassage kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig. De kleding wordt bij deze massage niet aangehouden, er wordt direct op de huid gemasseerd en de massage wordt meestal uitgevoerd op een massagetafel.

Geschikt voor:

Mensen die vermoeid zijn en stress hebben. Het lichaam is na de behandeling in een betere conditie.

INFO OVER DEZE MASSAGE

30 MIN | € 40 EUR
45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90 EUR

WERKZAAM BIJ

  • stress
  • vermoeidheid

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu