Burn-out massage

Burn-out massage

Dat massage helpt tegen een burn-out dat wisten we al lang. 

Even tijd voor jezelf, ontspannen wegdromen in een relaxte omgeving met een piano muziekje op de achtergrond. Kan je wel volledig ontspannen tijdens de massage, of maken je hersenen overuren? Ben je constant aan het piekeren en zit je met gedachten alleen nog maar in je hoofd?

De spanning die men opbouwt wordt door iets veroorzaakt. Deze trigger gaat niet zomaar uit zichzelf weg en zorgt ervoor dat na een bepaalde tijd  ook lichamelijke klachten de kop opsteken. Last van veel spanning in nek en schouders, spanningshoofdpijn en gespannen spieren. Je denk dat je hier wel mee om kan gaan, totdat je merkt dat je klachten verergeren. Je begint er zelfs aan te wennen. Maar nu slaap je ook slechter, bent meer prikkelbaar, geestelijke en lichamelijke vermoeidheid….ofwel een burn-out! 

In deze samenleving wordt er veel van je verwacht, is er oneindig veel keuze en is zo veel mogelijk. Je hebt je  gezin, werk, sport, huishouden etc., maar wanneer is er echt tijd voor jou? Wanneer luistert er iemand naar jou? En wanneer heb jij voor het laatst echt goed naar jezelf geluisterd?

De behandeling is gericht op een luisterend oor en zal zorgen voor verlichting en vooral voor minder stress. 

Deze behandeling wordt niet vergoed door uw verzekeraar.

Doel van de behandeling

  • geestelijk beter overweg te kunnen met stress en spanning
  • Beter te slapen
  • Meer te genieten van het leven
  • Lichamelijk minder klachten te hebben

Wacht niet langer en zorg voor je lichaam & geest!

INFO OVER DEZE MASSAGE

WERKZAAM BIJ

  • bekkenproblemen
  • nekklachten
  • rugproblemen
  • schouderklachten
  • stress
  • vermoeide benen

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu