Detox Massage

Detoxmassage

Gestopt met roken?
Wilt u afvallen en heeft u hierbij wat begeleiding nodig?
Of neemt u een detoxkuur (bvb. leverreiniging) om uw lichaam te reinigen?

Dan zal deze massage u zeker goed doen.

De detoxmassage bestaat uit een buikmassage in combinatie met een rugmassage en cuppingtherapie.

Buikmassage en constipatie

Obstipatie, ook constipatie of verstopping genoemd, is een veelvoorkomend probleem. Men spreekt van constipatie als de ontlasting minder dan drie keer per week of alleen na hard persen tot stand komt en dit gedurende een langere periode.

Verkeerde voeding leidt vaak tot obstipatie. Zorg voor voldoende drinken en vezels. Daarnaast hebben veel medicijnen een negatief effect op de darmwerking met constipatie als gevolg. Goed bewegen draagt bij tot het voorkomen van constipatie.

Rugmassage

De rugmassage zorgt voor extra energie voor de organen: “een steuntje in de rug” en de cups zorgen voor een complete detoxmassage.

Buikmassage

De buikmassage zorgt voor een betere werking van de darmen en voert de toxines beter af.

INFO OVER DEZE MASSAGE

90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • Darmklachten
  • Leverklachten
  • rugklachten
  • Verstopping

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu