Fibromyalgie Massage

FIBROMYALGIE MASSAGE

Fibromyalgie is een vorm van reuma die niet de gewrichten treft, maar de spieren en het bindweefsel. De Griekse benaming voor deze aandoening is samengetrokken uit de woorden ‘Fibro’ dat staat voor bindweefsel. ‘Myo’ dat vertaald kan worden als spier en ‘algie’ dat duidt op pijn. Mensen met fibromyalgie hebben niet altijd pijn, dit kan enorm variëren.

Mensen met fibromyalgie ervaren eigenlijk de hele dag lang spierpijn spierpijn. Massage is een uitstekend middel om deze klachten te verlichten.

Heb je fibromyalgie pijn? Dan zou massage de uitkomst kunnen bieden op de langere termijn. De massages hebben een cumulatief effect; -hoe langer je doorgaat met deze vorm van behandelen, hoe meer resultaat je ondervindt. Iedereen met fibromyalgie zoekt een snelle oplossing maar deze is er helaas niet. Elke week 1 massage behandeling ondergaan is vaak voldoende in het begin, daarna kan dit worden afgebouwd naar 2x per maand.

Tijdens de massage wordt gewerkt aan:

 •     pijnbestrijding
 •     ontspanning
 •     bindweefsel dmv cupping

hiervoor worden technieken gebruikt specifiek gericht op fibriomalgie.

Uit recent onderzoek van de Universiteit van Miami is gebleken dat de Fibriomassage de volgende voordelen heeft:

 1.    verhoogde serotonine (stofje dat ons lichaam aanmaakt dat gebruikt wordt om een signaal te geven tussen hersenen en zenuwen)
 2.    daling van stresshormonen
 3.    verlaagde niveaus van substantie P (in feite een pijnprikkel)
 4.    verminderde pijn in tenderpoints
 5.    verbeterd slaappatroon
 6.    verbetering van het algehele gevoel van welzijn

De Fibriomassage stimuleert tevens de opname van zuurstof in spieren, waardoor er minder verzuring optreedt. Naast de Fibriomassage, zijn ook andere mogelijkheden om de klachten te verminderen. Onder andere aanpassingen in de voeding spelen hierin een rol. Tenslotte is het belangrijk voor mensen met fibromyalgie om te blijven bewegen.

INFO OVER DEZE MASSAGE

45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

 • REUMA
 • VERMINDEREN PIJN

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu