Gezichts Massage

GEZICHTSMASSAGE

Een heerlijke ontspannende massage voor het gezicht. Kan ontspannend werken voor het gehele lichaam.

Bedoeld voor mensen met veel spanning in de kaken en het gezicht. En voor mensen met een doffe en saai uitziende huid. Door met regelmaat een gezichtsmassage te nemen zal het vocht in de huid afnemen, de huidtint verbeteren, je krijgt mooiere spiercontouren en een glanzende uitstraling.

INFO OVER DEZE MASSAGE

35 MIN | € 40 EUR

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu