Holistische Massage

Holistische massage

Pijn die maar niet overgaat, pijn die steeds terugkomt, pijn die je vertelt wat je voelt, wat je mankeert… Wat vertelt de klacht je? Je lichaam en jij zijn een onverbrekelijke eenheid. Je lichaam is jou enorm trouw, het toont wat jij zelf niet ziet en vertelt wat jij niet kunt horen. Ik help je om inzicht te verwerven in je persoonlijke proces. Zo ver jij dat wilt en hoe jij dat wilt. Door middel van verschillende massagetechnieken en door het gesprek aan te gaan op verschillende niveaus, werken we samen aan vermindering of zelfs oplossing van de klachten.

Een hele persoonlijke, diepgaande massage om de energie goed te laten stromen! De holistische massage gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest. Bepaalde emotionele blokkades of knelpunten hebben hun weerslag op het lichaam en dat uit zich in spanning of pijn.

Aan de andere kant kan een diepgaande lichamelijke behandeling van die pijnpunten een positieve weerklank hebben op de emoties en een genezingsproces op gang brengen.

In een oriënterend gesprek doorlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar extra aandacht aan gegeven kan en mag worden.

De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.

INFO OVER DEZE MASSAGE

60 minuten | €62,50

WERKZAAM BIJ

  • PIJNKLACHTEN
  • STRESS

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu