Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een oosterse massage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid. Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

Activeert de doorbloeding en stofwisseling, dringt door tot in de organen

De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Geschikt voor:

Dit is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. Het bevordert namelijk het afvoeren van afvalstoffen wat ondersteunend werkt bij het afvallen en bij het afvoeren van vocht. Deze massage is bijzonder geschikt voor mensen met alle vormen van spierklachten, reuma, spit en jicht. Tijdens deze behandeling ligt u comfortabel op onze massagetafel. Naast de kruidenstempels wordt er ook gebruik gemaakt van olie.

U betaalt bij de eerste behandeling € 10,- extra voor de stempels die u zelf mag houden en vaker kunt gebruiken. Uit hygiënisch oogpunt is het gebruik van de kruidenstempels persoonsgebonden.

Lees meer

Info over deze massage