Bindweefsel- Lipomassage

Bindweefselmassage is een massage die gericht is op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden.

Lipomassage is een vorm van figuurcorrectie zonder dat er een medische ingreep uitgevoerd wordt. Door een combinatie van diverse massagetechnieken kan cellulite worden aangepakt en verminderd. Door diepe en stevige massagegrepen toe te passen, wordt de huid mooier en strakker waardoor de omvang vermindert. De lipomassage wordt uitgevoerd op het onderlichaam (billen, heupen, dijen en lagere buik), maar kan ook op het bovenlichaam (rug, armen en decolleté ) worden uitgevoerd. Lipomassage heeft de grootste uitwerking op gebieden met relatief veel vetweefsel zoals billen en dijen.

Geschiedenis en ontdekking lipomassage

De lipomassage is in Amerika ontwikkeld door Charles Wiltsie, een onderwijzer en vakman in massagetherapie. Hij deed in 1998 een jaar lang onderzoek bij honderd vrouwen. Hij masseerde de vrouwen gedurende zes weken, drie keer per week, twintig minuten lang. Voor elke massage werden de vrouwen gewogen en omtrekmetingen bijgehouden. Ook werd er voor en na de behandeling van iedere vrouw een foto gemaakt. Hij ontdekte zo hoe doeltreffend deze techniek is.

Meer energie, geestelijk fitter en strakker in uw vel

Door de behandeling wordt geblokkeerde lymfevloeistof verwijderd. Dit is de stof die ervoor zorgt dat er bobbels in de huid komen die cellulite veroorzaken. U moet er wel rekening mee houden dat u waarschijnlijk pas na een aantal behandelingen resultaat ziet.  De resultaten van de behandeling zijn erg verschillend. De meesten verliezen één of twee kledingmaten zonder vermindering in gewicht. De behandeling zorgt er daarnaast voor dat u meer energie krijgt en u zich geestelijk beter voelt.

Geen olie

De massage wordt met de handen uitgevoerd en er wordt geen gebruik gemaakt van een massageolie. De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. De massage kan in het begin nog een beetje gevoelig zijn.

Geschikt voor:

Iedereen die een strakkere en mooiere huid wil. Lipomassage helpt bij het reinigen van afvalstoffen en vochtophopingen.
·       De huid word mooier en gladder
·       Strakker in uw vel zonder kilo’s kwijt te raken
·       Bevordert de algehele gezondheid en het welzijn
·       De lipo-massage-therapie omvat in principe 10 sessies van 45 of 60 minuten (wij raden u aan 2 keer per week te komen voor het beste resultaat). Natuurlijk kan hiervan worden afgeweken.

Lees meer

Info over deze massage