Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Bij deze helende massage staat de ademhaling centraal. De masseur masseert het gehele lichaam met de onderarmen. Het is een ritmische massage, die aanvoelt alsof er golven over uw lichaam stromen. Bij deze massage wordt veel olie gebruikt. De nadruk ligt minder op het losmaken van de spieren maar meer op een totale lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Lomi lomi massage is beschikbaar voor 60 of 90 minuten.
Bij 60 minuten zal alleen de voor- of achterkant behandeld worden.

Herstelt levenskracht

De Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en de afvoer van de afvalstoffen.

Geschikt voor:

Personen die totale ontspanning zoeken en even helemaal willen terugkeren in zichzelf.

INFO OVER DEZE MASSAGE

90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • ONTSPANNING

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu