Indonesische Massage

INDONESISCHE MASSAGE

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kenmerkt zich door het relatief snelle tempo waarin de massage wordt uitgevoerd. Pitjit wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind. Deze massage kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere technieken zoals bijvoorbeeld het gebruik van kruiden, kerok (schraaptechniek met een munt) en cupping.

Het doel is uiteindelijk om lichaam en geest in balans te krijgen. U kunt een zeer stevige massage verwachten met veel dieptewerking. Dit werkt goed op spierknopen en vastzittende spieren. Deze massage kan naar wens uitgevoerd worden in een snel of een wat relaxter tempo.

Geschikt voor:

Mensen die houden van een stevige en ritmische massage. Spierknopen worden weggewerkt en de doorbloeding van de spieren wordt gestimuleerd.

INFO OVER DEZE MASSAGE

30 MIN | € 40,- EUR
45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • spierklachten
  • spierknopen
 

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu