POSTNATALE MASSAGE

POSTNATALE MASSAGE

Massage voor na de bevalling.
Naarmate de zwangerschap vordert, schuift het lichamelijke bewustzijn van de vrouw natuurlijkerwijs richting de baby en alle lichamelijke processen die daarmee gepaard gaan. Gedurende de zwangerschap strekt het lichaam zich uit, neemt vaak veel vocht op, spieren en gewrichten worden extra belast. Daarom is het heel belangrijk dat vrouwen niet alleen voor en tijdens de zwangerschap  heel goed voor hun lichaam zorgen, maar vooral daarna. Het lichaam heeft dan juist meer aandacht nodig en moet weer eigen gemaakt worden. Hierin kan de postnatale massage een uitermate belangrijke rol spelen.
 
Tijdens deze massage wordt met zachte maar vaste hand de spanningen uit het lichaam gedreven door lange effleurages (strijkbewegingen) en weefselrotaties . Daar het lichaam na de bevalling nog heel teer is, wordt de buik met zachte schommelbewegingen ingesmeerd met warme olie ter bevordering van de uitgestrekte huid. Uit het vooraf gevoerde intakegesprek wordt bepaald welke lichaamsdelen het meest belast zijn geweest tijdens de zwangerschap.
 
De postnatale massage is geschikt voor natuurlijke en operatieve bevallingen en vooral ook voor vrouwen die geen succesvolle bevalling hebben gehad. Weer binding krijgen met je eigen lichaam en het ervaren van je ontspannen nieuwe postnatale lichaam is de uiteindelijke doel van deze vorm van massage therapie. Aan te raden is om voor de massage indien van toepassing thuis vooraf moedermelk af te kolven.
De minimale duur van de postnatale massage is 60 min. Mocht u na de bevalling nog veel gevoeligheid ervaren van bv. een keizersnede dan is het aan te raden om een langere sessie van bv. 90 min. te nemen.

INFO OVER DEZE MASSAGE

30 MIN | € 40,- EUR
45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • herstel na zwangerschap
  • hoofdpijn
  • stemmingswisselingen
  • stress
  • vermoeidheid

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu