Thaise voetmassage

Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

Lichte knedingen en acupressuur

De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn, wat kan wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren zou een blokkade kunnen worden verminderd of opgeheven.

Geschikt voor:

Voetmassage brengt het lichaam tot rust door de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat indirect het gehele lichaam tijdens een voetmassage gestimuleerd wordt kunnen afvalstoffen vrijkomen, wat ook emoties los kan maken.

Lees meer

Info over deze massage


Bekijk de voetmassage video