Thai Yoga Massage

THAI YOGA MASSAGE

Thai-Yoga Massage is een oudste geneesmethoden van de wereld en in Thailand is dit een onderdeel van de Thaise geneeskunde. Een Thai-Yoga Massage komt u op drie verschillende manieren ten goede: lichamelijk, emotioneel en spiritueel.

Het stimuleren van de bloedcirculatie en activeren van het lymfesysteem is fundamenteel, waardoor de genezingskracht van het eigen lichaam geactiveerd wordt. Het gevoel na een massage wordt vaak als een ‘natuurlijke high’ beschreven. De Thaise massage werkt in dit opzicht zowel preventief als herstellend.

Yoga-massage

Tijdens de massage wordt u passief in Yoga posities gebracht om spieren en pezen te rekken en energie blokkades op te lossen. Thai-Yoga Massage wordt dan ook schertsend “lazy people yoga“ genoemd omdat uzelf geen yoga posities (asana’s) hoeft uit te voeren. De massage zelf wordt gegeven met de duimen, handen, knieën, ellebogen en voeten langs acupressuur energiebanen over het hele lichaam. Hierdoor heeft deze massage een dieper effect en werkt ook goed bij Triggerpoints. De acupressuur en knedingen zullen te allen tijde rustig en gedoceerd worden toegepast. Lichte of diepe druk – dat is uw keuze!

Geen bank maar een mat

De Thai-Yoga massage wordt op een mat of massagestoel gegeven om ruimte voor rekkingen en Yoga bewegingen te geven. Voor de massage kunt u comfortabele kleding meenemen omdat u uw kleding aanhoudt. Thai-Yoga massage werkt niet met oliën maar acupressuur punten die door de kleding heen gegeven worden.

Geschikt voor:

Mensen met gewrichts- of spierklachten zoals stress en stress-gerelateerde spanning. Ook kan een Thai-Yoga Massage helpen bij chronische vermoeidheid, energieloos gevoel, hoofdpijn, menstruatiepijn en problemen met de spijsvertering zoals constipatie. En ten alle tijden geldt natuurlijk: Voorkomen is beter dan genezen.

INFO OVER DEZE MASSAGE

30 MIN | € 40,- EUR
45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • spierklachten
  • stress
  • CHRONISCHE VERMOEIDHEID
  • MENSTRUATIEPIJN
  • HOOFDPIJN
  • CONSTIPATIE

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu