Voetreflex massage

Voetreflex massage

Reflexologie is al duizenden jaren oud. De oudste bewaard gebleven bronnen van deze techniek zijn muurschilderingen uit 2330 voor Christus. Reflexzonetherapie stimuleert door middel van drukpunten, ook wel reflexpunten genoemd. Elk reflexpunt komt overeen met een deel van het lichaam. Bij deze massage wordt altijd eerst de rechtervoet helemaal behandeld, omdat dan de loop van de darmen gevolgd wordt. Reflexzonemassage ondersteunt de dagelijkse gezondheidstoestand en zorgt voor verlichting bij lichamelijke en geestelijke klachten.

Verlicht stress en spanning, helpt afvalstoffen te scheiden en stimuleert het zelfgenezingsproces

De manipulatie van de reflexpunten stimuleert de zenuwuiteinden en de bloedsomloop en verlicht vastgehouden stress en spanning in het lichaam.  Het helpt het lichaam sneller afvalstoffen uit te scheiden, zodat gifstoffen zich niet tot gevaarlijke hoeveelheden kunnen ophopen in lever, nieren of darmen. De massage verbetert alle lichaamsfuncties, waardoor het zelfgenezingsproces wordt gestimuleerd om sneller en efficiënter te werken.

Zachte voeten

Er wordt gebruikgemaakt van een olie of crème om de voeten zacht te maken. Dit is nodig omdat het moeilijk is om de reflexpunten te bewerken als de voeten erg droog zijn. Tijdens de behandeling ligt u, geheel gekleed, op uw rug op de massagetafel.

Voetmassage brengt het lichaam tot rust door de lichaamsdelen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat indirect het gehele lichaam tijdens een voetmassage gestimuleerd wordt, kunnen afvalstoffen vrijkomen waarbij ook rekening gehouden moet worden met het  loskomen van opgekropte emoties.

INFO OVER DEZE MASSAGE

30 MIN | € 40,- EUR
45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR

WERKZAAM BIJ

  • Stress

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu