Zwangerschaps massage

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap kan stress tot gevolg hebben en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid van de baby. De zwangerschapsmassage is een heerlijke ontspanningsmassage om die stress te verlichten.

Zelfs tot in de laatste weken van uw zwangerschap

Tijdens de zwangerschap heeft uw lichaam meer aandacht nodig. De lichamelijke veranderingen die optreden kunnen veel van u vragen. Maak gebruik van de speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage om in balans te blijven. De massage kan tot in de laatste weken (week 38/39) toegepast worden; ook in zijligging zijn de klachten met betrekking tot de zwangerschap uitstekend te behandelen.

De helende effecten van zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt uw spieren en stimuleert de bloedcirculatie van u en uw kind. Het zorgt ervoor dat uw ademhaling dieper wordt en uw hoofd even helemaal tot rust komt. De massage verlicht klachten als bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder helpt het voorkomen u dat uw lichaam vocht vasthoudt en dat u slecht slaapt.

Minder complicaties en lager percentage vroeg-geboortes door zwangerschapsmassage

De behandeling zorgt er ook voor dat u even stil staat bij alle veranderingen in uw lichaam, hierdoor wordt u zich bewuster van de baby in uw buik. Er is uit onderzoek gebleken dat het zorgt voor beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. Er is zelfs gebleken dat door de behandeling het percentage vroeg-geboortes kleiner is.

Door ondersteuning van een speciaal gevormd kussen ligt u in een zeer comfortabele houding op uw buik en kunt u optimaal genieten van uw massage. Specifieke klachten zoals bekkenklachten, rugklachten, vermoeide benen en nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in deze ontspannen positie.

De Zwangerschapsmassage wordt alleen door vrouwelijke masseurs gegeven!

Gun uzelf en uw kindje het intense gevoel van deze ontspanning.

INFO OVER DEZE MASSAGE

30 MIN | € 40,- EUR
45 MIN | € 52,50 EUR
60 MIN | € 62,50 EUR
90 MIN | € 90,- EUR

WERKZAAM BIJ

  • bekkenproblemen
  • nekklachten
  • rugproblemen
  • schouderklachten
  • stress
  • vermoeide benen

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu