Charlotte

Ik zie een massage niet alleen als een luxeproduct, maar ook om klachten als stress, slaapproblemen, nek- en rugpijn tegen te gaan. Wist je dat een uur masseren gelijk staat aan acht uur slapen? Mede daardoor heeft het een positieve werking op je fysieke, emotionele en mentale welzijn.

Voor mij is één van de voordelen van een ander masseren, dat ikzelf ook ontspan. Dat was dan ook een van de redenen om het in de praktijk te brengen.

In Thailand heb ik mijn eerste massagecursus gevolgd: Thaise yogamassage. Een mooie en leerzame ervaring om van Thaise deskundigen de fijne (massage)kneepjes van het vak te leren. Daarna heb ik verschillende cursussen in Nederland gevolgd, waaronder ontspannings- en zwangerschapsmassage. Hierdoor ben ik in staat verschillende technieken toe te passen tijdens het masseren.

Bewust leven en bewust zijn van je lichaam is voor mij belangrijk. Ik geloof dat massages je daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan de sensaties die je voelt terwijl je wordt gemasseerd. Naast het masseren, beoefen ik reiki. Ik pas dit ook toe in mijn massages.

Boek deze masseur in Leiden

× Hoe kunnen we je helpen?