Charly

Ik ben Charly, massage therapeut en fysiotherapeut. In de zomer van 2016 heb ik bij de Thai Massage School Chiang Mai mijn certificaten in voetreflexologie, Thaise stoelmassage en therapeutische massage behaald. Sinds 2020 ben ik ook afgestudeerd fysiotherapeut.
Naast Thai-Yoga massages geef ik ontspannings-, triggerpoint- en sportmassage.
Mijn ambitie is mensen te laten voelen dat het mogelijk is om massages te integreren voor een gezonde leefstijl en welzijn. Mijn specialisatie ligt op stressgerelateerde klachten en sportgerelateerde klachten. Het kan namelijk het immuunsysteem sterken, stress verlagen, spieren soepeler laten worden en de geest tot rust laten komen.
Daarom zie ik massages niet als luxe maar als actief deel van zorg en ondersteuning voor het lichaam. Of je nou topsporter, student, workaholic of een ‘couchpotato’ bent kan een massage jouw gezondheid verbeteren.
Ik geef alle soorten massage op een rustige manier in onderlinge overeenstemming waarbij elke behandeling individueel aangepast wordt. De massage kan op bepaalde
acupressuurpunten intensief zijn, wat in Thailand het “goede pijn” genoemd wordt. Dus jij zal bepalen hoe intensief de massage wordt en wat voor jou “goede pijn” is!
Naast Duits als moedertaal spreek ik trouwens ook Nederlands en Engels vloeiend.

Boek deze masseur in Leiden