Desiree

Ik ben Desirée, massagetherapeut en diëtist. Mijn interesse is, sinds jongs af aan, altijd uitgegaan naar het menselijk lichaam, vooral vanuit een holistische kijk. Ik maak gebruik van verschillende technieken en masseer regelmatig met mijn onderarmen. Iedere massage is voor mij weer anders, omdat een massage heel persoonlijk is. Ik luister en voel waar de aandacht voor het lichaam het meest nodig is.

De balans tussen lichaam en geest kan door verschillende factoren verstoord worden. Niet genoeg rust of beweging, slechte voedingspatronen, maar zeker ook door onrust, stress en drukte. Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, en geven signalen af als er iets niet goed is. Acute, maar ook chronische, stress heeft zelfs invloed op celniveau, waardoor hetgeen we voelen een reflectie is van wat we meemaken, en hoe we daar mee omgaan.

Een goede massage kan juist helpen om het contact met het lichaam (weer terug) te vinden. Het brengt je meer in contact met jezelf en kan helend werken. Dit alles zorgt er dan ook voor dat je je beter leert te ontspannen, wat weer goed is om meer rust en vitaliteit te ondervinden.

Boek deze masseur in Leiden

× Hoe kunnen we je helpen?