Jeroen

Ik ben Jeroen van der Weijden en ik wil je graag helpen om je beter te voelen.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker weet ik dat fysieke klachten zelden op zich staan. We leven nu eenmaal een druk bestaan. We ontspannen te weinig of niet regelmatig genoeg. Stressklachten, zoals spierspanning, kunnen dan eigenlijk niet uitblijven.

We zitten als moderne mensen veel in ons hoofd. We staan steeds minder stil bij wat ons lijf voelt en wáár we dat in ons lijf voelen. Je zou kunnen zeggen: we raken het contact met onszelf kwijt en plegen roofbouw op ons eigen lichaam, door de manier waarop we leven.

Door persoonlijke ervaringen kwam ik in aanraking met haptonomie en massages. Ik ontdekte de kracht van het luisteren naar je lijf en het herstellen van contact met jezelf. Vooral de combinatie van praten, ervaren en voelen heeft mij persoonlijk enorm geholpen. Dat maakte dat ik hier meer van wilde weten en mij hierin ging verdiepen.

Ik heb een opleiding tot ontspanningsmasseur afgerond en ben mij sindsdien aan het specialiseren in een vooral lichaamsgerichte en experiëntiële (ervaringsgerichte) benadering. Vanuit de vraag: ‘hoe maak je contact met jezelf, in relatie tot anderen?’.

Ik geef ontspanningsmassages, maar door mijn achtergrond in de sport (krachttraining, fitness en martial arts) richt ik mij ook op de sportspecifieke klachten. Bij elke behandeling stel ik jou en jouw vraag centraal – als vertrekpunt richting ontspanning, herstel en balans.

Ik zie de mens als één geheel en combineer mijn rol als masseur met mijn kennis van psychologie, filosofie, sociologie, zingeving en gedragsleer, tot een alomvattende mensgerichte benadering.

Want om je goed te voelen, moeten je hoofd, hart en lichaam het samen goed kunnen vinden.

Vanuit die gedachte help ik ook jou graag om een fijne balans in je leven te creëren.

Boek deze masseur in Leiden

× Hoe kunnen we je helpen?