Jolger

Na jarenlang topsport beoefend te hebben, in verschillende takken van sport, weet ik als geen ander wat spieren te verduren hebben tijdens en na fysieke inspanning. Het kan een tijd duren voordat het lichaam hiervan hersteld is. Het is wetenschappelijk bewezen dat massage helpt om spierpijn en spierklachten tegen te gaan en de genezing te bevorderen. Massage is niet alleen goed na fysieke inspanning, maar kan ook preventief werken.

Ik heb een opleiding fysiotherapie, ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding), personal training en ik ben gediplomeerd masseur. Ik wil mezelf graag inzetten om mensen een beter gevoel te geven. Of het nu gaat om spierpijn, knopen in de spier of puur voor ontspanning.

Met het geven van ongeveer 1500 massages per jaar heb ik mij gespecialiseerd in sport- en triggerpoint massage. Maar uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor een fijne ontspanningsmassage.

Na een korte intake en een bodycheck op de tafel, bekijk ik wat het beste is voor uw lichaam. Vaak doe ik een combinatie van verschillende stijlen.

Uiteraard kunt u altijd aan geven of het harder of zachter mag.

Ontspanning staat voorop. Zorg voor uw lichaam!

Boek deze masseur