Marjoleine

Mijn interesse in de Oosterse geneeswijzen begon toen ik als tiener kennismaakte met acupunctuur. Ik vond het fascinerend dat een dun naaldje ergens op mijn arm of been zoveel effect teweeg kon brengen in mijn hele lichaam. Iets later ging ik voor het eerst naar jongerenyoga, en het voelde meteen als thuiskomen: dit was mijn wereld.

En deze wereld heb ik nooit meer verlaten. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Academie Qing-Bai in de disciplines Shiatsutherapie en Chinese Kruidentherapie. Ik heb met veel plezier bij Con Amore de opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis gevolgd, en ieder jaar volg ik cursussen en bijscholingen om mijn kennis verder uit te breiden. Daarnaast doe ik nog altijd veel aan yoga, en dit zul je merken in hoe ik mijn shiatsumassages geef: zacht, vloeiend, en voelend.

Het is prachtig om te zien hoe je door de juiste aanraking in contact kunt komen met diepere lagen van je wezen. Soms confronterend of pijnlijk, maar uiteindelijk ontstaat zo de mogelijkheid tot groei. Mensen komen vaak bij mij met klachten als depressie, stress, slapeloosheid, of angstaanvallen. Dichter tot jezelf komen kan helpen om beter met de onrust in je lichaam om te kunnen gaan en misschien zelfs om ruimte te gaan maken voor verandering.

Ben je op zoek naar een uurtje diepe ontspanning, dan heet ik je van harte welkom op mijn mat.

Boek deze masseur in Leiden

× Hoe kunnen we je helpen?