Marjos

In de 20 jaar dat ik met massage actief ben heb ik mij door de jaren heen een verscheidenheid aan cursussen gevolgd en ruime ervaring opgedaan in allerhande massagetechnieken. Onder andere bindweefselmassage, wellness massage, guasha technieken, thaise massage en hoofdmassage. Mede doordat ik enkele jaren een massage praktijk aan huis heb gehad, heb ik door de ervaring van alle technieken het fijnste bij elkaar gevoegd en mijn geheel eigen massage ontwikkeld. Het is een sensitieve wellness massage waarbij ik op een intuïtieve manier ook wat krachtiger, in diepere lagen spierspanning en blokkades verlicht. Tevens gebruik ik mijn spiritualiteit en holistische kijk als benaderingswijze in de massage.

Door de week werk ik als doktersassistente in een fertiliteitskliniek. Hierbij ben ik in contact met mensen met alle geaardheden. Heteroseksuele mensen, homoseksuele mensen en mensen in transitie. Allemaal mensen die bezig zijn met een kinderwens of hun toekomst. Ik beleef met hen zowel euforisch geluk als de behandeling is geslaagd als wel diep verdriet als de behandeling na jaren nog niet is gelukt. Ik ben van mening dat massage kan bijdrage aan het laten stromen van de energieën binnen jouw lichaam waardoor je je fysiek en lichamelijk sterker gaat voelen.

Momenteel volg ik een opleiding effectieve intuïtie waarbij ik hoop nog beter aan te voelen welke plek in jouw lichaam aandacht nodig heeft zodat ik de positieve flow binnenin jouw lichaam en daardoor ook jouw geest kan activeren. Ik kijk er naar uit om een positieve bijdrage te mogen geven aan jouw flow!

Boek deze masseur

Not Found