Paul

Mijn naam is Paul-Reza Sahadew Lall, op 3 juli 1988 geboren en getogen in Den Haag. Ik heb heb in het verleden geruime tijd in de ICT branche gewerkt als junior project engineer. Aangezien de uren op kantoor achter de pc absoluut niet mijn ding is, was ik zoekende naar een beroep dat echt bij mij paste.

In 2013 volgde ik een fitness cursus bij Aalo opleidingen en mijn interesse in het menselijk lichaam was gelijk gewekt.De vakken anatomie en fysiologie waren de aanleiding om mij te gaan verdiepen in sportmassage.

In 2014 heb ik een definitieve beslissing gemaakt door het volgen van de sportmassage opleiding bij de LOI,die ik succesvol heb afgerond met een diploma van het NGS. Daarna heb ik nog andere cursussen gevolgd, waaronder balinese massage, ontspanningsmassage en stoelmassage. Tijdens mijn sportmassage opleiding werd mijn passie voor de lichaamsverbetering, bestrijding van lichaamsklachten en spanning etc. door massage als maar groter.

Sportmassage is niet alleen voor de sporters, maar ook voor iedereen met spierklachten, spierspanning en hoofdpijn een oplossing.

In het seizoen 2018/2019 was ik actief als sportverzorger bij een voetbalclub. Dat was voor mij een mooie leerzame ervaring om voetballers te behandelen, met verschillende blessures en klachten. Als masseur is een van mijn sterkste kanten het behandelen van lichaamsklachten en spierknopen.

Ik ben iemand die het prettig vind om op correcte wijze en met passie het lichaam een massage te geven, waardoor lichaamsklachten, opgehoopte spanning en stress verdwijnen. We leven in een prestatiemaatschappij waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Het is daarom belangrijk dat je een moment hebt om jezelf te verwennen met een massage.

Met mijn massagetechnieken en vakkennis kan ik de specifieke klachten behandelen met goed resultaat. Ook kunt u bij mij tot rust komen met een ontspanningsmassage.

Boek deze masseur