ONZE SPECIALISTEN

Masseurs in Leiden

Ik zie een massage niet alleen als een luxeproduct, maar ook om klachten als stress,
slaapproblemen, nek- en rugpijn tegen te gaan. Wist je dat een uur masseren gelijk staat aan acht uur slapen? Mede daardoor heeft het een positieve werking op je fysieke, emotionele en mentale welzijn.

Ik ben Charly, massage therapeut en fysiotherapeut. In de zomer van 2016 heb ik bij de Thai Massage School Chiang Mai mijn certificaten in voetreflexologie, Thaise stoelmassage en therapeutische massage behaald. Sinds 2020 ben ik ook afgestudeerd fysiotherapeut. Naast Thai-Yoga massages geef ik ontspannings-, triggerpoint- en sportmassage.

Ik maakte voor het eerst kennis met massage tijdens mijn studententijd toen ik een cursus re-balancing massage deed. Pas jaren later kwam het idee weer op om iets met massage te doen. Ik werkte inmiddels bij een sportschool, leerde meer over spieren en kreeg regelmatig de vraag of wij ook massages aanboden. Mijn eerste opleiding…

desiree-273x340-overlay

Ik ben Desirée, massagetherapeut en diëtist. Mijn interesse is, sinds jongs af aan, altijd uitgegaan naar het menselijk lichaam, vooral vanuit een holistische kijk. Ik maak gebruik van verschillende technieken en masseer regelmatig met mijn onderarmen. Iedere massage is voor mij weer anders, omdat een massage heel persoonlijk is. Ik luister en voel waar de aandacht voor het lichaam het meest nodig is.

Mijn naam is Ellen Straver. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest bij politie, justitie, in de jeugdhulpverlening en in commerciële functies. In 2003 ben ik een opleiding gaan volgen tot integraal massage therapeute en heb hierin mijn passie gevonden. Integrale massage combineert de westerse en oosterse filosofie is een weldaad voor het terugvinden van…

Mijn naam is Esther van Voorst tot Voorst en ik heb meer dan 30 jaar in de sportwereld gewerkt waar ik in verschillende takken van sport heb lesgegeven zoals turnen, ballet, aerobics, fitness en personal-training. Mede hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om geestelijk en lichamelijk gezond in je lichaam te zijn….

Ik ben Jeroen van der Weijden en ik wil je graag helpen om je beter te voelen.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker weet ik dat fysieke klachten zelden op zich staan. We leven nu eenmaal een druk bestaan. We ontspannen te weinig of niet regelmatig genoeg. Stressklachten, zoals spierspanning, kunnen dan eigenlijk niet uitblijven …

Na jarenlang topsport beoefend te hebben in verschillende takken van sport weet ik als geen ander wat spieren te verduren hebben tijdens en na fysieke inspanning. Het kan een tijd duren voordat het lichaam hiervan hersteld is. Het is wetenschappelijk bewezen dat massage helpt om spierpijn of klachten tegen te gaan en de genezing te…

Massage kwam eigenlijk op mijn pad omdat ik zelf steeds meer klachten kreeg. Als journaliste zit ik vaak achter de computer en dat deed ik lang in een verkeerde houding. En natuurlijk eindigde ik ‘s avonds niet netjes rechtop, maar onderuitgezakt op de bank. Met de nodige bezoeken aan de fysiotherapeut tot gevolg.

Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, besloot ik een jaar lang geen extra fysiobehandelingen in mijn verzekeringspakket te stoppen, maar mezelf elke zes weken te trakteren op een massagebehandeling. Immers, wie de boel los en soepel houdt, loopt minder snel vast. 

Mijn naam is Marianne. Masseren zit bij mij in de familie, mijn oma was fysiotherapeut met een thuispraktijk. Ik ben de opleiding voor Holistische en Integrale massagetherapeut gaan volgen, Tijdens mijn opleiding ontdekte ik wat een massage echt kan doen voor cliënten fysiek en mentaal vlak en welk effect voor hen kan hebben. Deze eigen ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik echt verliefd ben geworden op dit vak.

Hi! Ik ben Roos. Ik ben met massage in aanraking gekomen via mijn reguliere baan in de zorg. Ik kreeg een cursus aangeboden; Palliatieve zorg. Hier zat ook massage aan verbonden. Het masseren van terminale patiënten deed mij erg veel en dit was een mooie ervaring.  Dit was voor mij de reden om een opleiding…

Mijn naam is Sebastiaan van Leeuwen. In de loop van de jaren ben ik in aanraking gekomen met shiatsu, een Japanse massage vorm.

Mijn interesse in en beoefenen van Shiatsu is voortgekomen uit het verdiepen in Aikido, een van de martiale kunsten uit Japan. Shiatsu beoefen ik nu ongeveer 20 jaar en het is een grote passie van me geworden.

Bij elke massage wil ik het beste resultaat boeken: dat de klant soepel en zonder pijn van de tafel afgaat. Het komt regelmatig voor dat de oorzaak niet echt daar zit waar mensen pijn hebben, daarom doe ik een uitgebreid onderzoek. Feilloos weet ik de zere plekken te vinden.  Om alle knelpunten te behandelen, gebruik…

Ik ben Yolande. Ik ben getrouwd met Rob en moeder van drie (volwassen)kinderen. Ik ben ondernemer in hart en nieren. Werken met mensen is mijn passie. Ik zet graag mensen in beweging en help ze te ontdekken waar ze staan in hun proces. Ik heb 10 jaar geleden de opleiding tot transformatietherapeut en energetisch therapeut bij de NEM…

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu