Sandra

annelies haasnoot

ANNELIES

Mijn naam is Annelies Haasnoot en ik masseer vanuit de drijfveer om werk te maken van goede zorg voor het menselijk lichaam.

Het werk als masseur geeft mij veel plezier en voldoening, masseren is echt mijn passie. Als gediplomeerd wellness- en sportmasseur haal ik het beste uit mijzelf om massages op maat te geven. Als sporter weet ik hoe fijn het is om goed voor je lichaam te zorgen!

Stress is momenteel een van onze grootste vijanden; we moeten steeds meer en meer en dat vaak in weinig tijd. Stress werkt in op je lichaam of je dit nu merkt of niet en zo ontstaan er vervelende pijntjes of blessures. Zowel sporten als onze dagelijks leven vragen om rust en ontspanning. Ik help je daar graag bij! Bij mij ben je als sporter -ook met klachten- aan het juiste adres. Heb je zin in een ontspannende massage? Ook dan ben ik de professional die je zoekt. Mijn doel is om jou met een goed gevoel de massagetafel af te laten gaan.

Beschikbaar op:

Locatie Leiden
Maandag: 09:00-15:30 uur
Dinsdag: 09:00-15:30 uur
Vrijdag: 15:30:00-21:30

NEEM CONTACT OP MET ANNELIES

BESCHIKBARE MASSAGES

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu