Charly

CHARLY

Een massage wordt in het Westen vaak gezien als luxe en gerelateerd aan wellness, terwijl het de perfecte aanvulling is op een gezonde leefstijl. Of u topsporter, student of een ‘couchpotatoe’ bent een massage uw gezondheid verbeteren.

Ik ben Charly en ben aan het afstuderen in fysiotherapie op de Hogeschool Leiden. Naast Duits als moedertaal spreek ik ook Nederlands en Engels vloeiend. In de zomer van 2016 heb ik op Thai Massage School Chiang Mai mijn certificaten in voetreflexologie, Thaise stoel massage en therapeutische massage behaald. Daarnaast geef ik ontspannings-, triggerpoint en sportmassage. Mijn specialisatie ligt op nek- en schouderklachten zoals ontspannende gezichtsmassage.

Mijn ambitie is mensen te laten zien dat het mogelijk is om massages te integreren voor een gezonde leven en welzijn. Het kan namelijk uw immuunsysteem sterken. Ik zie massages niet als luxe en cadeaubon maar als actief deel van zorg en ondersteuning voor het lichaam.

Ik geef Thaise massage op een rustige manier in onderlinge overeenstemming. Daarbij maak ik een persoonlijk, individueel behandelingsplan voor jouw massage. De massage kan op bepaalde punten pijnlijk zijn, wat in Thailand het “goede pijn” genoemd wordt. Dus jij zal bepalen hoe intensief de massage wordt!
 

Beschikbaar op:

Locatie Leiden
Dinsdag: 15:30- 21:30 uur (elke 2 weken)
Woensdag: 15:30- 21:30 uur (elke 2 weken)
Vrijdag: 15:30- 21:30 uur
Zaterdag: 10:00- 17:00 uur (elke 2 weken)

BESCHIKBARE MASSAGES

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpointmassage
  • Thai-yoga massage
  • Voetreflexmassage

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu