Corine

CORINE

Ik maakte voor het eerst kennis met massage tijdens mijn studententijd toen ik een cursus re-balancing massage deed.
Pas jaren later kwam het idee weer op om iets met massage te doen. Ik werkte inmiddels bij een sportschool, leerde meer over spieren en kreeg regelmatig de vraag of wij ook massages aanboden.
Mijn eerste opleiding (wellnessmassage) werd al snel gevolgd door vele andere cursussen en nog steeds ben ik niet uitgeleerd.
In mijn massages integreer ik de verschillende technieken. Iedere massage is anders en vol aandacht voor wat er op dat moment nodig is. Een massage is een cadeautje in de vorm van aandacht en ontspanning voor jezelf. En misschien is het soms wel noodzaak.

Beschikbaar op:

Locatie Leiden

Maandag: 09:00 – 15:00 uur
Dinsdag: 15:30-21:30 uur
Woensdag: 09:00-15:00 uur (elke 2 weken)
Donderdag: 09:00 – 15:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 15:00 uur

NEEM CONTACT OP MET CORINE

BESCHIKBARE MASSAGES

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu