Desiree

Desiree

De balans tussen lichaam en geest kan door verschillende factoren verstoord worden. Niet genoeg rust of beweging, slechte voedingspatronen, maar zeker ook door onrust, stress en drukte. Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, en geven signalen af als er iets niet goed is. Acute, maar ook chronische, stress heeft zelfs invloed op celniveau, waardoor hetgeen we voelen een reflectie is van wat we meemaken, en hoe we daar mee omgaan.

Een goede massage kan juist helpen om het contact met het lichaam (weer terug) te vinden. Het brengt je meer in contact met jezelf en kan helend werken. Dit alles zorgt er dan ook voor dat je je beter leert te ontspannen, wat weer goed is om meer rust en vitaliteit te ondervinden.

Ik ben Desirée, massagetherapeut en diëtist. Mijn interesse is, sinds jongs af aan, altijd uitgegaan naar het menselijk lichaam, vooral vanuit een holistische kijk. Ik maak gebruik van verschillende technieken en masseer regelmatig met mijn onderarmen. Iedere massage is voor mij weer anders, omdat een massage heel persoonlijk is. Ik luister en voel waar de aandacht voor het lichaam het meest nodig is.

Locatie Leiden
Dinsdag: 15:30-21:30 uur (elke 2 weken).
Zondag: 17:30-21:30 uur (elke 2 weken).

Locatie Hazerswoude
Zondag 09:00-15:00 (elke 2 weken)

BESCHIKBARE MASSAGES

  • Aroma- Touch
  • Burn- Out
  • Holistische
  • Hoofdpijn
  • Ontspanning
  • Sport
  • Triggerpoint

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu