Mijn naam is Ellen Straver. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest bij politie, justitie, in de jeugdhulpverlening en in commerciële functies. In 2003 ben ik een opleiding gaan volgen tot integraal massage therapeute en heb hierin mijn passie gevonden.

Integrale massage combineert de westerse en oosterse filosofie is een weldaad voor het terugvinden van balans in je lijf en je leven.

In 2008 heb ik mijn reguliere baan opgezegd om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb de nodige jaren gewerkt bij gerenommeerde wellnesscentra, in de hammam, gaf stoelmassages bij bedrijven, als masseur aan huis, op evenementen, in mijn praktijk aan huis en sinds enige tijd als freelancer.

Ik werk vanuit een holistische visie en ben mij daar in gaan ontwikkelen door het volgen van diverse workshops op het gebied van massage en coaching. Massage zie ik als een middel om in contact te komen met jezelf.

Om zelf in balans te blijven ga ik graag wandelen met de hond in de natuur, zing en dans ik graag. Ik doe aan Pilates, yoga en fitness. Een bron van inspiratie is reizen, dit hoop ik nog wat meer te gaan doen.

Het lijkt me fijn je te verwelkomen op de massagetafel bij een van onze vestigingen van Klein specialist in massage.

Beschikbaar op:

Locatie Leiden
Maandag: 15:30-21:30 uur
Woensdag: 09:00 – 15:00 uur (elke 2 weken)
Donderdag: 14:30 – 21:30 uur
Zaterdag: 10:00-17:00 (elke 2 weken)
Zondag: 11:00-17:00 (elke 2 weken)

 


Neem contact op met Ellen