Esther

ESTHER

Mijn naam is Esther van Voorst tot Voorst en ik heb meer dan 30 jaar in de sportwereld gewerkt waar ik in verschillende takken van sport heb lesgegeven zoals turnen, ballet, aerobics, fitness en personal-training. Mede hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om geestelijk en lichamelijk gezond in je lichaam te zijn.

Mijn interesse in massages heb ik van jongs af meegekregen, masseren deden wij in de familie bij elkaar. In 2013 heb ik mijn diploma als sport masseuse behaald gevolgd door verschillende cursussen.

Massage is een goede manier om de geest en het lichaam te helen en te ontspannen.

Ik geef massages om maat, persoonlijk en doelgericht.

Beschikbaar op:

Locatie Zoetermeer
Maandag: 15:30-21:30 uur
Dinsdag: 09:00-15:00 uur

Locatie Leiden

NEEM CONTACT OP MET ESTHER

BESCHIKBARE MASSAGES

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

Sluit Menu