Jolger

JOLGER

Na jarenlang topsport beoefend te hebben in verschillende takken van sport weet ik als geen ander wat spieren te verduren hebben tijdens en na fysieke inspanning. Het kan een tijd duren voordat het lichaam hiervan hersteld is. Het is wetenschappelijk bewezen dat massage helpt om spierpijn of klachten tegen te gaan en de genezing te bevorderen. Massage is niet alleen goed na fysieke inspanning maar kan ook preventief werken.

Na verschillende opleidingen zoals Fysiotherapie, ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding), Personal Training en gediplomeerd masseur afgerond te hebben, wil ik mezelf graag inzetten om mensen een beter gevoel te geven. Of het nu gaat om spierpijn, knopen in de spier of puur voor ontspanning.

Met het geven van ongeveer 1500 massages per jaar heb ik mij gespecialiseerd in sport en triggerpoint massage. Maar uiteraard kunt u ook terecht voor een fijne ontspanningsmassage.
Na een korte intake en een bodycheck op de tafel bekijk ik wat het beste is voor uw lichaam. Vaak doe ik een combinatie van verschillende stijlen.
Uiteraard kunt u altijd aan geven of het harder of zachter mag.
Ontspanning staat voorop. Zorg voor uw lichaam!

Beschikbaar op:

Locatie Leiden
Maandag: 09:30- 16:00 uur
Maandag: 19:00- 22:00 uur
Donderdag: 09:30- 16:00 uur
Donderdag: 19:00- 22:00 uur

Locatie Hazerswoude-Rijndijk
Dinsdag: 12:00- 22:00 uur
Vrijdag: 12:00- 22:00 uur

BESCHIKBARE MASSAGES

  • Ontspanningsmassage
  • Sportmassage
  • Triggerpointmassage

GRATIS INTAKE

De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

REVIEWS

Vakkundig met passie voor massages.

MASSAGES

Klein specialist in massage staat gegarandeerd voor verbetering in onderhoud van uw lijf. U heeft maar 1 lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Daar bent u dus zuinig op! Door met regelmaat van een massage te genieten zult u merken dat u fitter bent, minder moe en levenslustiger.

Het logo van Klein specialist in massage met vestiging in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Zoetermeer. Met een ruim aanbod van velerlei massages is Klein specialist in Massage de juiste keuze voor u als u in regio Leiden woont

AFSPRAAK MAKEN

Kies uw locatie:

VAKKUNDIG MET PASSIE VOOR MASSAGES

COPYRIGHT 2020 – 2021 KLEIN SPECIALIST IN MASSAGE – MASSAGE LEIDEN, ZOETERMEER en HAZERSWOUDE

Sluit Menu